KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

måndag, oktober 22, 2007

Captain Haddock and the Kagg Brothers

Medan moder Lina putsade fönster i residenset gav sig kapten Haddock och bröderna Kagg ut med det välbestyckade skeppet Ole Träflyte för att erövra riddarborgen. Komna inom skotthåll bemannade bröderna Kagg kanonerna. Motståndet uteblev. Skeppet förtöjdes vid, den för ändamålet utmärkta, lastarbron och fortet stormades. Ynkligt motstånd bjöds. En finsktalande familj fick dock fösas ur vägen då de stod i fara för att bli sårade.

Sedan gjordes en segerseglats varvid broder Kagg senior fick syn på en polisbåt som i full fart stävade mot Ole Träflyte. De hyggliga poliserna visade sig heta herr och fru Skantze och de bjöds i hamn för att dricka. Kapten Haddock och bröderna Kagg skrev i loggboken att dagen hade varit allt igenom lyckad. Och fönstren i residenset sken som juveler.

Följande dag besökte truppen ett ställe benämnt Tosarby dagis. Platsen är ett träningsläger för blivande småterrorister. Bröderna Kagg testade sakkunnigt apparaturen och konstaterade att
grejorna höll måttet. Vissa av apparaterna var till och med mer utstuderade än på äldre broder Kagg's träningsläger i staden.
-Å de finns mer grejer här än i stan, men våra gungor e större, menade bröderna.

Inga kommentarer: