KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, december 12, 2007

Som ett sandkorn i Sahara

Varför skriver folk blogg? Antagligen är det väl för att man hoppas att någon skall läsa, annars vore det väl ingen idé?

Glöm det, kära bloggare! Chansen att din blogg ska bli läst av andra än livskamraten och eventuellt någon bror eller syster är mindre än att planet Arlanda-Moskva ska störta på din farstutrappa. Din blogg är som ett sandkorn i Sahara. Bara på Åland finns 102 Googlebloggare, 24 000 i hela Finland. Och det är bara Google. Det finns ju en uppsjö av andra bloggtjänster oxå. Ålandstidningen, t.ex., har väl ett par hundra bloggare. Så glöm den där känslan av att du sitter runt lägerelden och förmedlar visdom till andäktiga lyssnare när du skriver blogg. Det är ingen som läser. Och hur i helvete skulle folk hinna? Alla har ju fullt sjå med att skriva blogg!

Ha det gott, bloggare! Vi har blivit ett så satans stort sällskap att var och en av oss är alldeles ensam. Men roligt är det. Vi fortsätter väl?

Inga kommentarer: