KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, mars 06, 2009

Alandica kultur och kongress- Vilket hoolis fint hus dom har byggt åt mej, kunde jag inte låta bli att utbrista i går kväll. 

Dur-rackarna ska spela under invigningen av det nya huset Alandica kärnkraft och kongress den fjärde april. I det sammanhanget var vi bjudna på husesynsvandring och informationsmöte kl 19 i går.Jo, huset är fint - på insidan. Gyllenbruna parkettgolv, luftig interiör och konstfullt arrangerad belysning möter besökaren. Stora salen, med plats för 600 är något av det finaste vi sett i den vägen.

Kl 16 lördagen den fjärde april fyrar Dur-rackarna av sex låtar på scenen i foajen. En annan har redan börjat putsa tryn-orgeln och polera ukulelen. Kom å lyssna!

Vi är fjorton, så det är ungefär bara halva Dur-rackarna som syns på bild. Alla var nog där men dom vimsade omkring i kk-husets salar som yra sothöns så det var omöjligt att få alla digitaliserade.

Inga kommentarer: