KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

tisdag, maj 26, 2009

Björkö - Tingöjen

Ett bra sätt hittade vi på i går kväll. Kapten Bosse ankrade Isolde med ankare akterut och sedan förtöjde vi Isolde och Träflyte nos mot nos. Perfekt! Och Hubertus van Herring gillade arrangementet då han fritt kunde ströva omkring på 100 kvadratmeter husbåt.

Grillparty på Isolde.

Midsommarstången på Iniö liknar ingenting vi sett förut. Varför har vi inte  sett det här tidigare? Är det för längt bort? INIÖ i våra hjärtan!

Midsommarstången på Iniö.


Isolde och Träflyte förtöjda nos mot nos.

Och vi for över Delet till Åland och det blev ju en behaglig överfart i  S 6 m/s som gick bra och inte kräver vidare utredning.

Storasyster Alfågeln passerade på nära håll vid Enklinge.

"Kaktusar i kölsvinet vilken fin morron!", utropade kapten Haddock i morse klockan halv fem, när han gick ut på däck för att länsa sloptanken. Kapten Bosse som är chef på Isolde sa: "Det har du sannerligen rätt i, vi far väl"?
Och vi for över Delet hem mot Åland.
Vid tolvtiden vinkade vi farväl åt Isolde som är hemma på Vårdö.

Klockan fjorton nalkades vi vår kära gamla ö Tingöjen, lade ut ett nät, förtöjde i våra gamla vänner, alarna i strandkanten och satte oss i solen på fördäck. 258 sjömil på loggen och en skattkista full av fina minnen har vi med oss hem. Det tar inte länge innan Träflyte styr ut på långfärd igen.


Inga kommentarer: