KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, juni 24, 2009

Ole Träflytes besättning fördriver en dag i hemmahamnen, gör en färd i Bubblan runt Kastelholms slott och pratar med en brittisk skeppare

En händelserik dag. Först var vi på marknaden och provianterade. Sedan for vi ut på sjön med Bubblan. I Kastelholms gästhamn träffade vi skepparen på m/b Symphony som Britt skrev om i sin blogg och sedan for vi sjövägen runt Kastelholms slott.

Liam styr Bubblan och Max hjälper till.

Britt skrev i sin blogg om den brittiska motorbåten Symphony som låg i Pargas. I dag låg Symphony i Kastelholm. Haddock, Liam och Max styrde Bubblan långsides Symphony och ropade "Skepp ohoj!" Ut på däck kom skepparen och Haddock förklarade att han kände till Symphony från syster Britts blogg. Engelsmannen blev glad och bad oss hälsa.

Sedan for vi med Bubblan upp i Kloströmmen, ända till dammen. Det kokade av feta braxnar vid dammen. Bubblan formligen skakade när braxnarna stötte ryggarna mot kölen.

Filmen om en båtfärd runt Kastelholms slott.

Inga kommentarer: