KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

lördag, juli 11, 2009

Stellan, 75 dagar, deltog i möhippa på Ole Träflyte. Två nät i sjön. Natthamn vid Sommaröjen.

Den blivande sjömannen Stellan blev 75 dagar gammal i dag när han befann sig ombord på Ole Träflyte. Och om någon har missat det så är det på det viset att Haddock är farfar åt Stellan.

Det förhåller sig nämligen så att Ole Träflyte var bokad för möhippakryssning. Kapten Haddock har en viss vana vid dylika evenemang sedan tiden som skeppare på skärgårdskryssaren Legend för tjugo år sedan så han tackade gladeligen ja till uppdraget. Stellan var den yngste passageraren. Hans gode kompis Erik, till höger i bild, är tre veckor äldre.


Stellan och Erik placerades på fördäck och skötte sig exemplariskt under hela kryssningen.

Ibland får man skicka iland besättningen i djungeln med en tross.

Den effektiva kryssningsvärdinnan Emily tog hand om gästerna på bästa sätt.

Den blivande bruden Anna, här i Ville Vikings skepnad, genomgick ett test i sjömanskap som inkluderade styrning av Ole Träflyte längs en slingrande bojad bana. Hon klarade uppgiften med bravur.


Ole Träflyte svämmade över av söta tjejer.

När det trevliga möhippagänget debarkerat Träflyte i Kastelholm styrdes skutan mot Sommaröjen där natthamn togs sedan två nät hade jämkats i sjön

Inga kommentarer: