KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, september 02, 2009

Gilla EU - del 3

Bilden kommer härifrån...

Nedanstående kommentar landade i bloggen i går kväll:

"Tycka vad ni vill. Taxfree hade vi före EU och EU= centralstyre=kommunism. Hur fria är kommunisterna?"

En okänd bloggläsare skickade den intelligenta kommentaren kl 2020 i går kväll på mitt inlägg Gilla EU - del 1 . Eftersom nämnda blogginlägg redan har hamnat ganska långt ner så antar jag att många läsare inte kommer att se kommentaren, därför tar jag upp den så här.

Ja, vad ska man säga? Döm själva. Hoppas det inte är allt för många där ute som har samma syn på saken som den anonyme beundraren!

Och nu till en helt annan sak.

Nu, när det strax blir ett helvetes rabalder om att EU lägger sig i skarvjakten på Åland ber jag vänligen alla EU-belackare komma ihåg att det var ett positivt principuttalande från EU's miljökommissionär Stavros Dimas som gjorde att åländska politiker vågade tillåta allmän skarvjakt. Det var BIRDLIFE FINLAND som klagade till EU-kommissionen över den åländska skarvjakten!

Det där blir förstås bortglömt om några dagar. Det kommer att heta: "Satans EU, först tog dom sjöfågeljakten och nu får vi inte skjuta asen till skarvar heller!"

Det vete fan vad Birdlife Finland sysslar med!Bilden kommer härifrån


3 kommentarer:

Flunkbuster sa...

Om det blir stopp på skarvjakten nu får man väl börja jaga ornitologer istället! ;-)

Haddock Hårdhänte sa...

Hihi, eller medlemmar i Birdlife...

brollan sa...

De va de dummaste, jag har hört på länge att jämföra den frihet som EU innebär med kommunism. du som skrev detta bör nog läsa på lite bättre vad EU står för...