KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, december 18, 2009

Blondinbella är het


Haddock låg på hotell Scandic Marski och slötittade på TV. Malou von Sivers entoniga malande höll på att sänka honom i sömn. Det gör det alltid. Så klev Blondinbella in i TV4-studion, Haddock öppnade mödosamt ett öga och var med ens klarvaken. Sveriges skickligaste bloggare skulle intervjuas.

Isabella Löwengrip är 19 år gammal och skriver alltså Sveriges framgångsrikaste blogg. Blondinbellas blogg har 350 000, tror jag det var, unika besökare i veckan. Hon har dyra levnadsvanor men lever gott på sin blogg.

Det finns flera unga tjejer i Sverige som tjänar bra med pengar på sina bloggar och det lär vara ett fenomen som är unikt just för Sverige.

Och hur många unika besökare har den här bloggen, då? Jo, cirka 420 i veckan. Det är en bit kvar till Blondinbellas siffror.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vi är säkert mer mogna och kunniga och vi som läser din blogg uppskattar allt som vi får lära oss från fin kloka penna. Keep going Ole.....
Mässkalle