KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, december 02, 2009

När flyttades Maarianhamina till Guernsey?


Guernseys flagga

The City of Maaarianhamina, Guernsey, Europe

Guernsey ligger i Engelska kanalen utanför Normandies kust. En lång tid redan, har Maarianhamina varit en stad på Guernsey. Beviset finns på bilden ovan. De här uppgifterna får man fram om man försöker spåra en åländsk IP-adress.

Ack ja, förunderliga äro cyberrymdens irrgångar!

Och så till en helt annan sak:

Haddocks är just på väg ut till bilen med kurs på frukostbordet på Rosella.

"Igelkottar och niosvansade kattor ska dansa på deras nakna ryggar om dom inte har sprödstekt bacon", sa Haddock och startade Hondan.

Målet i väster är Teknikmagasinet i Uppsala. Anledningen är uppenbar för dom som läst tidigare blogginlägg.

3 kommentarer:

Flunkbuster sa...

Månne det är Anders A (från Landgången och som bor på Guernsey) som har sitt internet via Åland? Kanske det är därför det blir lite galet?
Sprökstekta bacon finns ALLTID på Eckerölinjen, bara så du vet ;-)
Det är väl närmare till Uppsala oxå den vägen, om man åker Grisslehamn- Trästabron - Häverödal (Hallstavik)- Uppsala. (knappt 45 minuter med lite trafik och en del fart!)
Den där Nuuken hade jag kunnat "langa" åt dej så hade du sparat in lite bensinpengar. Jag åker ju över nästan varje helg.
Men ha en trevlig utflykt iaf.

Anonym sa...

Var in på teknik magasinet i går här i Karlstad och inhandlade ett tidagarur, hadu ju kunnat köpt nuut och skickat den till dig men ärligt talat så tror jag att sjöresan och frukosten var lika viktig.

Ole sa...

Just det, och Fjällräven Minikånken, julklapp åt Stellan.

Annars, tack för erbjudandet båda två.