KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

lördag, december 26, 2009

Töftöfärjan - ett dundrande fiasko!


Det kan härmed konstateras att Haddocks bildande av facebookgruppen "Vi som vill ha tidtabell på Töftöfärjan" blev ett dundrande fiasko. Som mest bestod gruppen av femton medlemmar och nu har någon gått ur, så det är för bedrövligt.

Härmed är guppen upplöst och Haddock tackar er som gick med.

Och ändå säger alla Haddock talar med att vi ska ju för hälvitä ha turlista på Töftöfärjan! Och den observante tidningsläsaren har ju klart för sig att trafikministern är ute på hal is och sista ordet är inte sagt i feghetens marmorborg.

Haddock är brinnande arg.

Hundratusen euro om året kan sparas genom att köra Töftöfärjan på tidtabell. Ingen vågar göra det. Nog är det väl ändå för jävla underligt om en politiker på Vårdö ensam ska kunna slänga hundratusen euro skattepengar i Prästösundet.

Och på något elakt vis hoppas Haddock att dårarna i sina feta, egoistiska lungor suger in väldiga mängder av den stinkande dieselrök som färjan spyr ut genom att motorerna måste snurra 22 timmar per dygn.

6 kommentarer:

brollan sa...

Haddock dundrar po av barra fan! Mann håller ju me, Männ för att de ska bli resultat måst du anslut dä ti Isabäll och ge dä ti Marmorgorgen å demonstrera. Tur att du int e i tjänst mera do vart de väll hänglos po baracken i Töftö ..

Anonym sa...

Tänk på hjärtat Ole!!!!!! Lugna ner dig nu för jag vill fortsätta att läsa din blog.
Mässkalle

Anonym sa...

efter nyår så börjar vi uppstädningen av dom ohängda.nu jävlar blir de åka av.nu sparas de inte på krutet. sluggo

Pettas sa...

Man skall bejaka sina känslor. Var förbannad bara, det rensar på insidan och kanske också välbehövligt på utsidan med ibland.
Det galna är att det liksom inte biter någonting alls på dem i marmorborgen, de är som gäss, det bara rinner av dem. Man blir desillusionerad igen och igen och igen....i all oändlighet, amen. Kanske marmorn påverkar på något sätt?

Haddock Hårdhänte sa...

Bra Sluggo. Du har mitt stöd ända in i hetaste glödhälvitä.

Ni andra kan va lugna. Hjärtat håller! Men en eller annan politiker borde man kvista! Felet är förstås det att ingen i marmorborgen behöver ta personligt ansvar. På sin höjd får oduglingen utstå några kritiska mess i tidningen och ett par gliringar från en kollega i talarstolen och så är det glömt. Som Karin säger, skitvattnet rinner av så fort att dom inte ens behöver handduk. Men dom får nog börja akta skägget. En enda idiothandling till och jag far till Vårdö och luggar någon i mustaschen.

Pettas sa...

Det ser jag framemot, verkligen;)
Kanske du delar ut skäggtussar som souvenirer efteråt? eller säljer dyrt?