KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, januari 01, 2010

Rapport från torget i Mariehamn kl 00:01 2010

Ett fantastiaskt fyrverkeri sprakar i stadshusbacken. Torget är fyllt med hundratals, kanske tusentals jublande människor. Krutröken ligger tät. Vår finske mästare i pyroteknik, Johan Holländer briljerar.

Och månen, den blå månen, den syns, och den lyser verkligen blå över Mariehamn!

Syskonen L, utom Britt och Alf som firar på andra orter, samlades hos lillasyster Gun för att fira in 2010. Det var så gemytligt att Guns äldre bröder klockan 0030 i natt gav henne order om att detta nu var tradition. Nyåret ska firas hos Gun och Robert för all framtid!

Tack, Gun och Robert för en oförglömlig nyårsfest!

Årets nyårsbild här nedanför publiceras i svartvitt för att återspegla den djupa, tårframkallande nostalgi bröderna L kände över att få besöka en pub som har atmosfären av djupt saknade 60-talskrogar i Amsterdam. Och när broder Åke, som lämnade oss och for till Fiddler's Green för många år sedan, upptäcktes på en av tavlorna på väggen blev det svårt att hålla ögat torrt.

Vägen till torget gick via puben. Syster Gun fick vara med på bröderna L's obligatoriska nyårsbild som såg ut så här 2009...


och så här 2008. Aldrig mer ska vi, som här, stå och frysa i utkikstornet på Kvarnberget. Som vi gjort i 10 - 15 år.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara en liten kommentar till den svart/vita bilden. Ser ut som du dricker ljust öl, stämmer det?????
Mässkalle

Ole sa...

... dom hade ale bara på flaska...