KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, april 16, 2010

Årets första husbåtfärd blev kort

"Sjögräs runt hjärtstocken, de e öppet vatten till slottet", hojtade Haddock i dag vid halvtvåtiden, hemkommen från staden där en myckenhet ärenden hade utförts. "Jag far på provtur!"

"Far du i frid, och må du ha god vind och smul sjö på din färd, jag ska börja tråckla på din folkdräkt. Din färd blir ju inte lång, de e bara fyrahundra meter öppet vatten, hihi", fnittrade fru H.Nå, i varje fall så var det så mycket öppet vatten att kaptenen fick koppla in autopiloten och beundar hennes arbete några minuter innan iskanten kom emot.

Det är nära nu. Om ett par dagar ligger de öppna, farvattnen som bär ut i vida världen.

"Jag skulle inte gilla att bo vid en insjö. Tanken på att mitt vatten inte har kontakt med ocaeanerna skulle vara outhärdlig", tänkte Haddock när han satt och och filosoferade efter årets första tur med husbåten.

Långfärd är planerad ultimo maj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till premiärturen... Här dröjer det ännu ett tag.
Mässkalle

Pettas sa...

Fattar inte att ni har öppet vatten redan?;)
Här är det fortfarande is så långt ögat når, dock trasig. Har just suttit uppe vid Havsvidden och njutit av synen av ett vitt Norrhav
Hälsa sömmerskan som förstår sin sjöman