KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, april 30, 2010

Fisk och vitfågel

Fastän vi är vana sedan många år tebaks är det alltid lika imponerande att komma hem från husbåtfärd och finna bryggan fullsatt till sista plats. Vitfåglarna har alltid trivts på vår brygga. Så här såg det ut i går vid tolvtiden när vi gled in.

Hundratals vitfåglar trivs på vår brygga

Sjutton abborrar på fyra nät blev fångsten i dag. Fru H står beredd med båtshaken för att fånga flötet.

Abborrommen tas tillvara ovch fryses in . Kokas med lök och peppar. En stor delikatess.



4 kommentarer:

Pettas sa...

Wow!

Anonym sa...

Härligt Ole..... Snart får jag fiska fint i Jokkmokk.
Mässkalle

Åsa sa...

Nej nu blir jag avundsjuk, kokt abborrom är det godast som finns! =)

Uffe sa...

Varför kokar ni inte abborrarna med rommen i? Blir godare sås på det viset!