KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, maj 14, 2010

Att turista på Gotland

— Blåmusslor i babords bunkertank, de e mera krävande att vara turist på Gotland än att rida ut en sydvästlig hivare norr om Orkney, pustade Haddock i kväll klockan halvtiotiden när han med fru stapplade in på hotellrummet.

Dagens program har varit fullspäckat och intensivt. En liten tjugo minuters ölpaus i Fornsalens trädgård var allt i viloväg som hanns med under dagen. Men så har ålandsskepparna med fruar också, med hjälp av kunniga guider, fått en gedigen inblick i Visbys och Gotlands historia.

Det finns bloggskrivarork bara till ett litet bildspel ur dagens fotografiska skörd. Och i morgon väntar en heldags, guidad bussresa genom så mycket av Gotland som hinns med.

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte en enda Ale under pausen så långt jag kunde se. Kommer du till Furillen på norra Gotland så kan du skänka Mässkalle en tanke för där har han varit och hämtat kalksten, världens ende.

Mässkalle