KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, augusti 18, 2010

Husbåtarna Träflyte och Isolde i Mariehamn

Och fast ingen har frågat oss så tycker vi att


Korv Görans elaka motståndare borde ha satsat sina krafter på att käfta på dom som är ansvariga för det här husets förfall på Nygatan...

istället för att jävlas med kebabgörans lilla röda hamburgerkåk som smälter väl in. Korv Görans längst till vänster och råttboet Kinoteatern, som inte smälter in, till höger i bild.

Uppvisande sedvanlig elegans gled husbåtarna Isolde och Träflyte vid grönt ljus


genom Lemströms kanal i eftermiddags. Efter kanalpassagen ankrades husbåtarna i Norrhamn vid Lemböte där basturna eldades och besättningarna genomgick rundvask i ångande hetta och svalkande böljor för att lukta gott inför ankomsten till Mariehamn.

I god tid före skymningen togs natthamn i Östra hamnen, parkeringsavgiften på tjugitre euro betalades och besättningarna styrde stegen till Texas Longhorn (eller är det Smokehouse det heter?) där Baconwrapped Sirloin Steak och diverse annat intogs. Efterrätten avnjöts på F.P. von Knorring. En allt igenom lyckad dag trots att regnet oupphörligt vräkt ner över båtarna. Klockan 18 visade Haddocks regnmätare 35 millimeter detta dygn och i skrivande stund rinner den över.

God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi inväntar ivrigt en recension av maten på det nya stället!