KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

torsdag, augusti 19, 2010

Paf Open-tjejerna

spelade boll i strålande sol idag. Dagens bilder >>

Det var någon om efterlyste en betygsättning av maten på nyöppnade Texas Smokehouse (eller är det Longhorn det heter.) Här kommer den. Haddock har aldrig ätit en så god biff på Åland som den som serverades. Av gänget på fyra personer var tre lyriskt nöjda medan en var neutral. Stort plus för möjligheten att beställa biffar i önskad storlek, 250, 300, 400, 700 och 1000 gram, tror jag det var.

Det blir fyra Röda kor av fem möjliga för maten på Texas Longhorn. Den femte kon uteblir på grund av lång väntan på maten. (Upplysning till den som inget begriper: Röda kon är en fyr på klippan Röda kon i Lumparn, används i denna blogg för att betygsätta grejer.)


Idag spelades volleyboll i strålande solsken.

— Fina grejer det här, sumpen Jehu.


Elis Fogdes fina fotoutställning på Ålands museum uppvisade, bland många andra, denna bild. Som inbiten färjkarl kan bloggkaptenen inte låta bli att visa den. Anslaget ska ha funnits i färjväntsalen i Degerby för många herrans år sedan.

I morron fortsätter det goda husbåtlivet i Mariehamn.

Inga kommentarer: