KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

måndag, oktober 04, 2010

— Har man ingen talan

i det här huse? Nu har gubben hållit på med sin !@£$$"#¤?=!! rrrenovering i nedra våningen i flera dar å de ska ta flera veckor, säjer han, å min säng, fårskinne me mina saker såm ha ligga på samma ställä å som ja ha sovi på i sju år ha dom flytta på å läggi breve spis'n som om ja sku vill sova där fast ja annars nog tycker åm ti ligg framför spis'n när de e eld. Flera gånger om dan går ja en runda i nedra våningen men där e de olidlit, maschinerna ylar å gubben har inga tid me mäj å ida schöt han me nån sorts bössa så de lukta krutrök i hela huse men då sprang ja ut.  Håhåjaja, de e lugnare när dom e ute på schön me flythuse.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Men va nu Ole!!!! E du inte kattvän???

Pettas sa...

Pst, kissemiss(ar)! Ni har inte funderat på att ta över Träflyte. Där är väl lugnt just nu. Vad skjuter husse med som ryker?
Stackars er! Om det inte vore så långt borta så kunde ni pinna över till oss ett tag medan de håller på och rumsterar om så där...

Måns sa...

han schuter fast plankor i betongtake me en bössa som e i en röd låda som de står Hilti på å de smäller så in i morran å luktar illa.
E de långt ti Jeta?

Livsnjutaren sa...

Haha en klok katt;)

Fru Venus sa...

Vill du ha en kompis? Du kan få en liten, svart gaphals som husse och matte har släpat hem! De e en liten kvick rackare som inte fattar att det är jag som e boss! Hon kan säkert hjälpa till med den där #¤&&¤# renoveringen, och kanske, kanske "råka ut för en olycka"!?
Zorra

Bengt sa...

Det är inte lätt att vara katt. Det är nog inte heller lätt att vara sjöman, alla gånger ... Här är en svensk besökare till. Har tittat runt lite på din blogg, som jag upptäckte av en slump (det brukar ju vara så).

Måns sa...

Nä, fy för den lede, en svart gaphals? Du har nog fått fan i båten Zorra, men det är bara att gilla läget :)

Pettas sa...

Måns, det är bara 26 km till oss från er, ungefär. Du svänger höger i Godby, (inte rakt fram för då kommer ni fel) och så springer ni rakt fram utan att ta varken till höger eller vänster någonstans, ända tills ni kommer till skylten Pettas. (bordskiva) där kan ni ta er över diket så är ni framme. Vi har fisk i mängder och ingen Hilti, bara så du vet:)