KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, december 31, 2010

En banbrytande sjösättning

uti cyberrymdens turbulenta bränningar har ägt rum idag. Ålandstidningens nya sjöfartsportal, Ålands sjöfart, har löpt av stapeln. Satsningen innebär också att man fyra gånger per år ger ut en papperstidning med samma namn.

Ålands sjöfart
Föregångaren, Ålands sjöfart och handel, som givits ut av Förbundet för främjandet av Ålands Sjöfart sedan 1939 har gått till upphuggningsvarv. Sista numret utkom på senhösten innevarande år.

Vid en första inspektion av Ålands sjöfart finner kapten Haddock sajten snygg, lättmanövrerad och informativ. Här kan man följa åländsk sjöfart i direktsändning. Skeppslistan är fenomenal, har aldrig sett något liknande.

Denna  blogg önskar webbsajten och tidningen en fin seglats i medström och god låringsvind. Kanske kommer kapten Haddocks väderbitna signatur att skymta under någon sjöberättelse i papperstidningen någon gång.

Och kapten Haddock är stolt över länken till denna blogg som finns bland godbitarna i Ålands sjöfarts högerspalt.

******************

Men nu tar bloggkaptenen helg och förbereder sig på praktiserande av civil olydnad mot ordningsstadgarna i Mariehamns stad vid tolvslaget inatt.

Gott Nytt År och tack för det gamla, alla bloggläsare!

PS Ni kan förresten läsa Haddocks nyårslöfte från ifjol också. Han har hållit löftet!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Papper är alltid papper, ganska trevligt. Eller...
Och så hoppas jag polisen inte burar in dig inatt! För inte tror jag kapten nöjer sig med Pommac!
Gott nytt!
Hulda

Kapten Haddock, sa...

Gott Nytt År, Hulda!

Anonym sa...

Gott Nytt År på Er alla, nu skall det läsas sjöfart på ålands nyaste sjöportal.

Mvh
Eriksson

Tant Grön sa...

Gott Nytt 2011!

BP sa...

Jaha, god fortsättning! Blev det enrummare på Strandgatan?

Anonym sa...

Jo här i vackra Önningeby så firade vi en "sober" nyår med porslinstolar och ungdomarna som la i väg krut som fick "Barbarossa" att framställa som en förrätt.Go fortsättning på det nya Året.

Eriksson´s