KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

torsdag, december 23, 2010

Problem?

Poblem? Ni talar om problem? Ni vet fan ingenting om problem.

Ont i halsen så det värker ända ner i stortån å rännskita så det har bildats nötningar i parketten mellan kojen och muggen å ingen julklapp köpt åt kärringen. Det är problem, det.  Det krävs en riktig karl för att reda upp sånt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Men självklart ordnar den råbarkade sjömannen Haddock ett sådant problem, ta dig en riktig vodka grogg så löser problemet sig.

Mässkalle

Pettas sa...

Men herriguuud karl, du har ju fru Haddock! Hon fixar allting och så finns ju Borghill om det kniper. Problem? Ät blåbär, det hjälper!
Healingkram!

Kapten Haddock, sa...

Jag kan väl inga skick frun ö köp julklapp åt sä själv, heller?

Fru Venus sa...

Alltså, hur kan man vara så förbaskat klantig att man lämnar fruns julklapp till sista dagen!!?? Nä du, skit på du bara , rätt åt dig! ;-) Fast jag hoppas halsen blir bättre! Jul-och krya på dig kramar till er!

Kapten Haddock, sa...

Tack för dom uppmuntrande orden, frun. De e ingen fara. Fru H ha just erkänt att hon inga heller ha köpi julklapp åt befälhavar'n å nu lider hon av samma åkomma så de jämnar ut sej, liksom.

Anonym sa...

E det kattorna som smittat er????

Mässkalle

Kapten Haddock, sa...

Vad vågar herrn insinuera? Vet hut! Nä, från de unkna gränderna i er osunda huvudstad kommer denna förfärliga smitta som bara kan botas med bastu, brännvin och tjära.

Anonym sa...

Ojojoj, stackars kapeten! Ja, mina problem är ju inget jfr med dina! Men du, sätt dig i bastun och drick brännvin och ös på tjära på stenarna! Hepp! Jo, sitt på en hink, så slipper du springa! Men julklappen var illa skött, ajabaja.
God Jul iaf!
Hulda

Anonym sa...

Lugn,lung mackarna e öppet flera timmar ännu så ett presentkort på soppa till "träflytet" är väl årets julklapp, så nu är det bara att blanda stora julgroggen.

Go Jul från Tomten från Önningeby "kulturens vagga"

Anonym sa...

Hallo följande saxat från Ålands Tv/Radio
"Tre ålänningar riskerar att hamna i storm på Nordsjön på julafton. De jobbar alla på Godby Shippings fartyg m/s Misida som fraktar papper och virke.
-Det är klart att det blir mer ansträngande när man måste hålla sig i och allting måste surras, säger Benny Pettersson från Kumlinge som är befälhavare på fartyget.
Men trots att det kommer att blåsa minst 14 till 17 meter i sekunden kommer man fira julafton enligt tradition.
-Vi försöker sluta tidigare och dricka glögg tillsammans. Sedan delar vi ut julklappar som vi fått av Sjömanskyrkan, säger Benny Pettersson.
När julklappsutdelningen är slut dukar kocken upp traditionellt finskt julbord eftersom de flesta på fartyget är från fastlandet. Under kvällen träffas sedan de som är lediga och ser på tv."

Mvh Tomten från Önningeby

Kapten Haddock, sa...

Tack, Önningebytomten, den här upplysningen lägger jag ut i blogginlägget jag är i färd med att skriva.