KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

lördag, januari 22, 2011

Båten Huldas vinterkvarter

Huldas garage

Ett garage för bilar ser ni i bakgrunden. Utanför står två bilar. Varför det? Ska inte bilarna stå i garaget? Nja, den stora bilen är för hög och den lilla ryms inte in därför att…

 

Hulda

där inne står Hulda.

Ser ni de två rektanglarna i Huldas durk? Där stod två stolar. Hemska skapelser tillverkade i glasfiberarmerad plast, bultade till en lådformad sockel fastplastad i durken. Knallgula till färgen var de dessutom. De två stolarna, samt ett glasfiberskott och en soffa i sittbrunnens akterkant, tog upp så mycket utrymme att Haddock knappt fick sina muskulösa nedre extremiteter förflyttade mellan möblemanget. Terhis inredningsarkitekt på åttiotalet borde ha rullats i guano, skickats tillbaka på skolbänken  och dömts att skriva 1000 gånger på svarta tavlan: “Folk ska kunna röras i båtarna.”

Nu har Haddock, medelst vinkelslip, kapat bort rubbet, stolar, skott och soffa. Skräpet ligger redan i byggavfallscontainern på recirkulationsinrättningen.

Det ska bli nya, nätta stolar i Hulda.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Faeen Ole, då kan jag låna den och fungera som supply båt till Träflyte en helg i somma!!!! Du ser väl till att orna ett litet utrymme för kylda drycker i botten på Hulda.

Mässkalle

Kapten Haddock sa...

Absolut, överenskommet. Plats för tio liter Ale ska reseveras i kölsvinet.

Anonym sa...

Låter både vettigt och gott, märks att du e rutinerad Haddock....

Mässkalle