KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

söndag, januari 16, 2011

“Stopp å belägg,

nu får det för hälvitä vara nog”, röt Haddock i stor och rättfärdig vrede i morse när han kastade sitt råbarkade öga ut genom gardinspringan och varsnade snön som rasade ner från fula gråsvarta moln och redan hunnit lägga ett fem centimeter lager nysnö ovanpå den gamla.
“Å jag kan inga begripa hur dom mäter snödjupet på försöksstationen heller, dom säger att de e tjugi centimeter eller någe, men här e de tammefan en meter.”

Men Vladimir Punikki, en av världens mest berömda frassar, han gillar snö han. Läsaren som har följt bloggen länge minns att jag skrev om Vladimir förut och nu hälsar vi på honom igen.

CatSkiing
Vladimir åker slalom utan skidor…

Vladimir Ounikki
och älskar vintern i Äänekoski. Men det är klart, han behöver ju inte skotta snö.

Vladimir Punikki på Facebook >>
Webb >>

Det är tur att våra åländska skattepengar räcker till att hålla igång världens bästa snösväng. Dom kämpar hårt denna vinter, hjältarna i plogmaskinernas förarhytter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,ha vilken katt, nästan som mina två kolsvarta ,kingkong och pepsi kattor. Men dom e inomhus då det är kallt om tassen.

Eriksson

Åsa sa...

Vilken härlig katt! :-)