KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

lördag, februari 19, 2011

Bloggar & Facebook,

det är fina grejer, det.

När en ödmjuk begäran för ett par dagar sedan kom från Auce, Lettland, om en synt till en fiolspelande flicka därstädes, trodde jag nog att tiden var betänkligt knapp till att uppfylla en sådan önskan. Fel tänkt. En blänkare på Facebook och strax hade ett redigt antal människor engagerat sig i saken. Tips ramlade in och och tack vare dem kunde jag igår hämta en synt i Mariehamn och idag en till i Bastö. Det är prima, felfria keyboards och när ägarna fick höra vart jag skulle föra dem fick jag dem mycket billigt. Tack, Erik Blomsterlund och Anna Hedenberg, för syntarna. Och tack till alla som skänkt ett Ford Transit-lass kläder, leksaker och skoplagg.

I morgon natt ska Häggblom, Lundberg & Lundberg samt Transiten åka med Baltic Queen till Tallin och på måndagen köra 455 kilometer längs Via Baltica för att komma till Auce.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Då får vi här i önningeby önska er alla en trevlig resa, och hoppas att transiten inye strejkar då det åter är under -20 grader.

Eriksson

Fru Venus sa...

Tack för senast :-) Kändes bra att hjälpa till, hoppas resan går bra!

Pettas sa...

Lycka till på färden!