KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, april 01, 2011

Hjälp Mara få en ny rullstol

Mara hjälper de mest utsatta i Lettland ska hela rubriken lyda på artikeln i dagens Ålandstidning som jag har klippt en bit av och visar här. Mara är helt beroende av sin eldrivna rullstol för att ta sig fram i staden Auce, Lettland. Som jag nämnt tidigare i bloggen pågår en insamling till ny rullstol åt Mara.

Har du slantar över efter fredagsinköpen? Hjälp då Mara få en ny rullstol genom att sätta in en skärv på kontot 
Mara Hincenberga 660100-3775772 i Ålandsbanken.

För givare bosatta utomlands är koderna: 
IBAN FI76 6601 0003 7757 72  
BIC AABAFI22

Insamlingen sköts av föreningen Ålands invalider r.f. Vi kommer att redovisa resultatet här i bloggen och på Facebook. Varenda cent går oavkortat till Maras rullstol. Administrationssvinn = noll!

För att läsa hela artikeln om Mara i Ålandstidningen ska du klicka på http://www.alandstidningen.ax/  Sedan ska du klicka på bilden av dagens tidning som har huvudrubriken "Här är framtiden."  Sök upp sidorna 10 - 11. Där finns storyn som samtidigt är en berättelse om vår senaste resa till Lettland.

Genom att läsa Ålandstidningen på detta sätt är du samtidigt med om en världsunik händelse. Just idag, när tidningen fyller 120 år, lanserar man nämligen sin nya e-tidning för läsplattor och smarta telefoner. Den är än så länge helt gratis att läsa.

Inga kommentarer: