KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

söndag, maj 29, 2011

Expedition Träflyte 2011, dag 3

Som sig bör hissade hamnpersonalen i morse den åländska flaggan till de åländska husbåtarnas ära.

Vilken flagga gentlemannen som kom och yttrade “aha, you brought your own cottage” seglar under är okänt men i flaggstångsraden finns den i alla fall inte representerad.

Iskallt regn och ylande sydlig vind (motvind enligt kaptenernas planering) påverkade skepparmötet i morse att besluta om ytterligare en natt i Nagu gästhamn.

Därpå klev besättningarna iland och njöt av söndagsmorgonbastu i de fina faciliteterna som denna hamn erbjuder. Börjes fiskbutik på kajen förbigicks utan inköp eftersom Isolde är lastad med böckling till plimsollmärket.

I denna webbkamera syns Nagu gästhamn med Isolde och Träflyte vid kaj. Tack för tipset, Hulda!

Nagu gästhamn
Ålands flagga i Nagu gästhamn
Galeasen Rosita
Galeasen Rosita sökte hamn
Isolde
En fin hamn med bra service

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skepp ohoj! Var tvungen att googla Nagu, vart det låg. Och se där, det fanns en webkamera och där såg jag Träflyte och kompis ligga i gästhamnen. Vilket taskigt väder ni har.
Ha det gott!
Hulda /Jisses Amanda

Anonym sa...

Tjosan Jag Dur-Roger var till torget/Sale å handlade i lördags. Jo du det var inget bra väder i Nagu då..det är färsk sparris som gäller i Nagu nu .. ;)