KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, maj 18, 2011

Rederiet Sea Lines

Ålandstidningen och Ålands sjöfart har kastat ljus över denna bloggs okunskap om vilka ålänningar som står bakom det nybildade rederiet Sea Lines som kör ro-paxbåt på Svarta havet.
Läs artikeln >>Ms Sea Partner. Foto: Marinetraffic >>

4 kommentarer:

BP sa...

Det är en intressant fartygsserie detta! Nästan alla har byggts om på något sätt såsom förlängts/förhöjts/sponsoner eller byggts om till Ropax. Men den mest brutalt ombyggda måste ju vara Graip som gick ett tag för Gotlandstrafiken. Alla i serien förutom Finnbirch är i trafik än idag. Inte illa betyg för Stenas nubyggnadsavdelning efter som dessa båtar är konkurenskraftiga än i denna dag!

Anonym sa...

"denna bloggs okunskap"?? men det är ju här frågorna och funderingar tas opp och tidningarna får säkert en del av sin info härifrån och forskar vidare och får en bra story att sätta i tryck, eller?

läser man den här bloggen flere gånger dagligen så förstår man vilket infoflöde det finns här

Eriksson

Kapten Haddock sa...

Jo, jag vet att det har hänt att Ålandstidningen följt upp nyheter från bloggen. Hur det är i fallet Sea Lines vet jag dock icke men bloggen var i alla fall först, (efter Svensk sjöfartstidning, då)tack vare dig, Eriksson.

Anonym sa...

Tack för det... Han en trevlig resa från Pansio.

Eriksson