KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

tisdag, juli 05, 2011

Skoningslös är läsarnas dom

över Haddock som har varit ytlig och lat och fuskat med bloggen.

Försommarens intensiva seglats, ibland i frisk bidevind med midsommarstänger, marknader och föreningsliv bubblande i kölvattnet, och andra gånger i brusande slör med östersjögäss nafsande i häcken och barnbarn pockande på uppmärksamhet anger Haddock fegt som orsak.

Läsarnas reaktion är en grym barometer. Besöksfrekvensen har sjunkit med hälften sedan rapporteringen från Träflytes långfärd tog slut i början på juni. Det tar väl antagligen flera månader att locka tillbaka förlorade läsare.

“Man får slå ut ett rev, sätta klyvaren, smörja ankarspelet och kämpa på”, filosoferade Haddock idag när han fraktade sjuhundra virriga turister och sansade skärgårdsbor i trehundra bilar över Prästösundet under åttatimmarspasset i Töftöfärjans styrhytt.

Töftöfärjan
Töftöfärjan idag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va int lessen Haddock, du har nog många trogna läsare kvar.De e nog så att på sommarmånaderna är folk så upptagna med mycket annat än att sitta bakom datorn, så håll ut till hösten så skall du se att det vänder.Jag försöker nog att kolla bloggen minst ett par gånger om dagen för att hålla sig "up to date" från den mycket läsvärda bloggen. Jo, det skulle vara roligt att veta hur många besökare du har på bloggen om dagen??

Eriksson

Anonym sa...

Då e vi 2 herr Eriksson som vill följa Haddocks resor kors å tvärs här i världen.....

Mässkalle

Kapten Haddock sa...

Bloggen har haft ca 250 unika besökare, eller 550 sidvisningar, per dag. Nu, efter midsommar ha siffrorna sjunkit till ungefär 140/300.