KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

tisdag, september 20, 2011

“Ett par snygga kalsonger

till behöver jag väl ta med, man vet ju aldrig”, funderade Haddock och dök in i garderoben för att hämta nämnda plagg. När han igen vände sig mot kappsäcken var den ockuperad.

Bamsanedited

“Men det går ju inga, för fan”,  röt Haddock åt katten. “Du, din fläskfia, väger sju kilo å vi har betalat för bara femtonkilos väskor åt dom där snåla raianäir. Pallra dej bort ur väskan!”

Och vänd mot hustrun: “Kalla gärna skottarna britter, men vad du än gör, kalla dom inte engelsmän. Gör du det, är det nog säkrast att du har en snabb reträttväg klar.” 

Sedan slängde H katten ur kappsäcken, placerade ett par strömlinjeformade kalsonger i hennes ställe och stängde locket med en smäll.

3 kommentarer:

Pettas sa...

Hmmm....förstår att det är dags att bjuda in kattorna till Geta igen...lägg gpshalsbandet på dem så de hittar.Här bullar vi upp godheter för mjuka sötnosar med svansar..
Ha det gott i Edinburgh med fina kalsongerna på och hälsa frun!

Kapten Haddock sa...

Tackartackar, jobbar just nu med utmärkelsen... publicerar snart :)

Anonym sa...

Jaha så ett par strömlinjeformade kalingar e viktigare än (s)katten? och därtill kalla henne "fläskfia" och slänga henne ur kappsäcken, kanske ett samtal till KRIS.....
Trevlig resa

Eriksson