KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, september 28, 2011

Man får leta förgäves

ända in i solnedgången efter ett politiskt parti som inför förestående  lagtings- och kommunalval lovar införa turlista på Töftöfärjan under den kommande fyraårsperioden. Med andra ord finns det ingen att rösta på. I och för sig kommer bloggskrivaren att befinna sig i Daugavpils i Lettland på röstningsdagen men man kunde ju förhandsrösta, förstås. Om det fanns någon att rösta på.

Solnedgång

Solnedgången fotograferad från Haddocks altan igår.

3 kommentarer:

Pettas sa...

Haddock,
samma känsla har jag också!:)
Skall vi rösta på varandra?

Du har vackrare solnedgång än jag har. Vi tyckte att det var rena lyxresan att ta sig från Töftö till Prästö häromsistens....vilken service att alltid komma över förutom mitt i natten. Undrar om folk förstår hur bra de har det?

Anonym sa...

Oja, liberalerna ville börja med de nu berömda matpauser och ev, turlista? men det satte Wårdös store son stopp för som då hotade att fara till Bryssel och skvallra om Ålands skatteundantag, fattar fortfarande inte varför inte Centern inte agerade mot dessa tomma hot. Skulle det varit lite go i Centern så skulle det säkert varit en nyordning uti Töftö.

Eriksson

Fru Venus sa...

Åh nej, inga sofflocks varianter!