KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

torsdag, september 22, 2011

Vid stranden av Firth of Forth

ligger hotellet Premier Inn i Leith. Leith är Edinburghs hamn. Här är gott att vara. Bilder >>

6 kommentarer:

BP sa...

Blir man inte åksjuk av den gula färgen i planet så vete fan... Fast Ryanair tjänar säkert grova pengar på att sälja spypåsar...

Puben såg mycket trevligare ut!!

Anonym sa...

Och sen hade Ryanair planer på att börja med ståplatser i flygen för att packa in mer folk, detta e verkligen sant men hoppas att det stannar på planeringsstadiet.
Sen e det kul att stå och titta vid Ryanairs incheckning då desperata resenärer slänger bort kläder m.m för att komma till maxvikt på bagaget.

"Vet Du varför dom inga har snö på gatorna i Edinburgh ? Jo det bor runt en halv milnon människor där och alla Skottar" Blie ej så bra om man översätter det.

Eriksson

Flunkbuster sa...

Fin stad det där!
Till Leith har jag varit några gånger med M/S Nordstar (Nordship rederi)tror det var kring 1994. Vi hade last av mältat korn från Finland. Vi lastade i Valkom och mottagare var visst "Ballantines Destilleries"
Vad jag hörde då var att det finska maltkornet är bäst i världen om man ska göra "Livets Vatten".

Fru Venus sa...

Njut av er resa :-)

Kapten Haddock sa...

Det där var kul att höra Flunkbuster och till BP och Eriksson vill jag säga att vi inte på något vis är missnöjda med Ryan Air. Benutrymmet var lika bra, eller dåligt, som hos andra flygbolag, planet var fräsch och nytt, kabinflickorna trevliga och man höll tidtabellen exakt. Jag är helt nöjd med att följa Ryan Airs snåla bagageregler så länge allt annat är till belåtenhet.

Anonym sa...

Jo Ryanair e ju världskända att hålla tidtabellerna,dom landar till 98% på utsatt tid

eriksson