KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

söndag, oktober 23, 2011

Nasi Goreng till lunch

på restaurang Hot Wok Singapore fick avsluta vår tre timmar långa upptäcktsfärd på Kampen i Helsingfors. Kampen lär ju vara unikt i hela Europa och är det största byggnadsprojekt som genomförts i Finland.
Läs mer: KampenMen inte kan vi ju alldeles nonchalera kulturen, heller, nu när vi är i Helsingfors, eller vad tycker frun om det, undrade Haddock. Frun menade också att det skulle vara synd att lämna huvudstaden utan att ha insupit något av det kulturella utbudet och därför klev paret in i Clas Ohlsons fina butik i Kampen där en förpackning mikrofiberdukar och ett hopfällbart paraply införskaffades. Sedan var klockan så mycket att man kunde checka in på hotell Sokos Presidentti och ta siesta.

Det blir kanske biobesök ikväll också. Hela det gamla tennispalatset i närheten som användes för bollsporter under olympiaden 1952 har ju förvandlats till filmstad och konstmuseum.

Inga kommentarer: