KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

tisdag, januari 03, 2012

Reserapport

Senaste nytt från Expedition Las Palmas 2012 >>

Under länken ovan kommer dagliga rapporter i bild och text.

"En resa på tusen mil börjar med ett litet steg."

8 kommentarer:

Mässkalle sa...

Goo resa.... Väntar med spänning på rapporter.

Anonym sa...

Ha det gott i södra skärgården, synd bara att vi inte fick höra sången.... Finns det några intressanta fartyg i hamnen?

Eriksson

Haddock sa...

Många intressanta båtar kommer och far. Ska försöka fotografera några. Lade just ut en fin bild av båten Volcan de Teje som Lägger till nedanför vår balkong en stund alla kvällar.

Anonym sa...

Volcan de Tejeda trafikerar till Fuerteventure enl. ais:en c:a 5 timmars resa,utsikten från balkongen eran verkar vara perfekt.
Njut av solen för här hemma så är det c:a 6-7 grader kallt, brrr.

Eriksson

Haddock sa...

Tack, Eriksson. Jo, Tejeda skulle det ju vara. Roligt det där, att du har bättre koll hemifrån :)

Jag har ju ingen dator med, och trådlöst internet finns bara i hotellets lobby, inte på rummet. Det blir alltså inte så mycket surfande på nätet. Det är också orsaken till att jag valde lösningen med ett fotoalbum på Picasa till vilket jag kan ladda upp bilder med ajfånen istället för att skriva blogginlägg. Det går att skriva i bloggen med telefonen men det är lite knöligt.

Anonym sa...

Hm, bild 5 och halva 15 har de bästa gångstilarna, Tejeda har tydligen liggat stilla hela dygnet. enl.google så har väl ni oxå bra utsikt åt väster beachen.

Eriksson

Haddock sa...

Jo, Tejeda har legat inne hela dagen. Dom kör tydligen inte på söndagar men Tamadaba, en större syster, lade till vid sjutiden ikväll.

Haddock sa...

Rätt observerat, Eriksson. Från västra terassen, där hotellets pool ligger, ser vi hela den fyra kilometer långa Canteras-stranden och Atlanten som ligger öppen ända till Karibien. Förövrigt läser jag att stranden Las Canteras är utnämnd till en av världens finaste. Det är nämligen så att Las Palmas har fått en rejäl ansiktslyftning de senaste åren. Hotellen är nyrenoverade och staden återupptäcks av kräsna turister. Allting är rent och fräscht och servicen är av bästa klass. Mycket EU-pengar har pumpats in till förbättring av vägar och gator. Vi ångrar inte vårt val av resmål och just nu känns det som att man gärna kommer tillbaka. Här är också ganska många finnar, svenskar och norrmän just nu.