KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

tisdag, mars 20, 2012

Seglar Lundell och Barrett i grumligt vatten?

Om Dwight Lundell, som skrev en uppmärksammad artikel om kost och sjukdomar, skrev jag i torsdags. Lundells artikel for som en präriebrand över facebook och lästes av miljoner på ett par dagar. Många trodde och tänkte: Siddubarra, så där är det ju!

Men…

Så kom till denna blogg en kommentar som upplyste om att Lundell sannerligen inte har rent mjöl i påsen. För att förstå det var det bara att läsa en artikel skriven av Stephen Barret.

Men…

Idag kom det en kommentar som upplyser om att Stephen Barret ska man då rakt inte tro på, han fiskar i sällsynt grumligt vatten…

Här är kommentaren:

Alla har vi vår agenda. Denne Barrett har också sin. Finns en massa att redovisa om honom också.

"Det är viktig att veta vem Stephen Barrett är. Han är lobbyist för ACSH. Företag kan skriva artiklar som de inte vågar stå för själva, då kan ACSH skaffa fram någon som sätter sitt namn på artikeln, och så låtsas de att det är ACSH som har gett i uppdrag åt personen att skriva. Eller att personen skrivit på eget bevåg. Detta under förutsättning att företaget "donerar" pengar till ACSH” (Citat från Kostdoktorns kommentarsfält)

http://www.bolenreport.com/feature_articles/bobbie%20ripped%20again.htm

Finns fler länkar som visar att även Barrett varit i klammeri med rättvisan. Kontroversiella människor blir ju ofta det. Är Barrett ens en licencierad läkare? Fan vet!

http://www.quackpotwatch.org/

Det är nog bara en sak som är säker: Vad vi än äter leder det så småningom till döden.

Mina tidigare inlägg i ämnet:

Dwight Lundell >>

Man blir sjuk av kolhydrater >>

Inga kommentarer: