KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, maj 09, 2012

Resa

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ongelma Google+ -palvelun latauksessa läser man när man går in på "Live" reserapport, nu finns det risk att man missar en massa nyttig information....

Eriksson

Kapten Haddock sa...

E de likadant ännu? Har försökt fixa.
Ber om ursäkt för strulet. Det är nåt som inte är kompatibelt mellan ajpadd, google och Haddock...

Anonym sa...

Japp nu funkar det utmärkt, inga behöver du be om ursäkt, och nu vankas lax i stora lass, ha en trevlig resa, och rapport om äggröran förväntas av många läsare.

Eriksson

Kapten Haddock sa...

Ber om ursäkt igen, äggröran blev inte testad på Rosella. Hur kunde jag missa det? En lam förkaring är att matsalen undveks då det var onödigt tidigt. Det blev bara en kopp kaffe och en rågmacka i Seaside Cafe. Sedan blev det brunch på Copperfield istället.

Anonym sa...

Ha,ha ta det inte så allvaligt ang. äggröran, tänkte att du som flitig Estocholmo resenär får planera in "höstresan" enl. nedan.

Eriksson

http://www.stockholmshamnar.se/sv/Nyhet-press--kalender/Arkiv-2012/Valkommen-till-Hamnens-dag/

Kapten Haddock sa...

Ja, siddu, om en lever å har hälsan å ödet inte sätter andra käppar i propellern så blir det absolut ett besök i kungl. huvudstaden runt den 30 september.

Anonym sa...

Den s.k äggröran skulle inte ens kattorna äta,resultatet för VL är på minus så någon förbättring på röran lär inte att förväntas, nä du får nog laga en rediger kumlingeomelett när du kommer hem, recept finns på kumlingebloggen.

Eriksson

Kapten Haddock sa...

Jag vet, men BP använder bara ett ägg!!

Fru Venus sa...

Du kan inte släppa den där äggröran va? ;-)))