KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, september 26, 2012

Sällskap på resan?Inte kan man så noga veta vart den här tjejen (hon som ligger) är på väg. Hon bara gäspar när man frågar. Vi träffade henne i Vikingterminalen i Mariehamn.
- Blogpress/iPad post by CaptHaddock

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur länge har hon varit i terminalen? Jag träffade henne första gången under midsommaren, och har sett henne flera gånger efter det.

Är det någon som ger mat till henne?

Är hon kanske sjuk? Hon sover ju alltid, men hon andas iaf.

Anonym sa...

Hon bor i närheten av terminalen och är absolut inte annat än sällskapssjuk och i övrigt en mkt välmående tös! Klappa henne gärna, hon älskar uppmärksamhet!

Kapten Haddock sa...

Katten är ren och prydlig och vid gott hull. Kelsjuk och tillgiven. En helt normal katt, efter min bedömning. Ska forska lite vidare om den här katten.

Anonym sa...

Astrid är min katt och hon bor precis i närheten av terminalen, på Havsgatan. Hon har kattlucka hemma så hon kan komma och gå som hon vill. Hon har börjat gå till terminalen eftersom hon fått mat av någon som jobbar där. Om hon får mat där nu vet jag inte (men senast i somras blev hon iaf matad), men de är tillsagda att inte ge henne något eftersom det är svårt att få henne att inte gå dit om hon får mat. Hemma får hon i alla fall både mat och kärlek :), men det är tydligen något i terminalen som är intressant. /Sofie