KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

fredag, oktober 12, 2012

En läcker afton

- Nä, ryck mej i båtshaken, härifrån ser man ju allt av betydelse i stan, från muséet till biblioteksklockan, från Arken till Jussis keramik, från Alko till polishuset, skrockade Haddock då han från värdparets balkong söp in utsikten över stadens östra delar.

Under kodnamn 140-årskalas bjöd fru Venus och Mannen Haddocks på middag igår kväll. Allt var av yppersta klass. Intet annat är heller att vänta sig i det hushållet.
Tack!


När de tvåbenta ätit färdigt fick dom här graciösa skönheterna äntra bordet för att ta hand om disken. Det visade sig att Totsie, det är hon till vänster, vägrar att diska tallrikar på vilka serverats rätter kryddade med kanel, medan Zorra glatt och villigt diskar allt.

Det är inte kattornas fel att det blev en dålig bild. Den här gången missade Haddocks iPhone-kamera grovt och ger ingen rättvis bild av de bedårande vackra och ganska väluppfostrade kissorna.

- Ni ser faktiskt lite lantligt klumpiga ut ni, om man jämför, sa Haddock senare åt sina egna kattor som förväntansfulla satt i hallen och tog emot hussematte när dom kom hem.

- BlogPress/iPad post by Capt. Haddock

Location:Mariehamn

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Gilla på det. :-)

Fru Venus sa...

Tack för en jättetrevlig kväll :-)