KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

måndag, november 19, 2012

Smakbyn i Kastelholm

är allt det vi hade hoppats på.

På rundturen genom de glänsande salarna i etablissemanget visade värden Michael Björklund även vin- och spritkällaren varifrån man också går in i rummet som ska skydda personalens liv i händelse av ofred. I det rummet blir det gott att söka skydd när hin holi anfaller. Tur att man bor nära.

Sedan satte vi oss till bords för att förtära julbord.

Lovorden var många. Fräscht, smakfullt, bekväm och praktisk inredning. God mat. Personalen är rask, ung och kunnig och bjuder på sig själva. Men ingen bjuder på sig själv som Michael Björklund. Han är en perfekt värd. Vi önskar honom och fru Jenny samt manskapet lycka till!

Högsta betyg från byalaget!

Vi var över sjuttio personer, medlemmar i Kastelholmsnejdens byalag, som avnjöt den av föreningen kraftigt subventionerade måltiden.

Michael Björklund hör sig för om vi är nöjda med maten.

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det får väl bli nästa gång Ole....

Mässkalle

Pettas sa...

Ni i den omedelbara närheten är bara att gratulera till Smakbyn!:)

Kapten Haddock sa...

Absolut, Mässkalle! På det här stället ska vi käka och dricka Kobba Libre nån gång. Nu till jul har dom en egen snaps som är kryddad med bland annat kanel. Den var som änglanektar sa dom som smakade.

Tack Karin! Jo, det här var vi värda.:-)