KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

onsdag, december 19, 2012

Så överlever du fredagen

Åk till Serbien och slå dig ner intill berget Rtanj. Mer >>

Åk till byn Bugarach i Frankrike. Mer >> (fast du lär väl inte slippa in, borgmästaren har begärt hjälp av militären för att kasta ut domedagsfolket)

Åk till byn Sirince i Turkiet, men skynda på, det börjar bli ont om plats. Redan har 60000 människor invaderat byn. Mer >>

 

Följ råden på denna webbsida http://www.december212012.com/ som helt ägnar sig åt domedagen

Som känt går jorden under den 21 december. Dagen markerar slutet på en 5125 år lång cykel i mayafolkets kalender. Och det har fått folk att go bananas. Miljontals människor över hela världen panikhandlar stearinljus och basvaror. I USA har försäljningen av underjordiska skyddsrum exploderat.

Hur slutet ska ske på fredag är något oklart. En del tror på att jorden kolliderar med den mytiska planeten Nibiru, också känd som planeten X. Andra menar att en jättekomet träffar jorden. Men dom flesta tror att en solstorm slår ut all teknik på jorden varpå den så småningom blir obeboelig. Det sistnämnda ligger ju behändigt till eftersom vetenskapen flitigt upplyser oss om att 2013 blir ett år då solen går in i en period med ökad solfläcksaktivitet, eller något.

Det här med solfläckarna är också mumma för siare. Forskaren Habibullo Abdussamatov på Pulkovos astronomiska observatorium i Ryssland hävdar att solfläckarna år 2013 triggar en mindre istid som kommer att vara i 150 år. Det tror jag mera på. Den verkar redan ha börjat.

Delar av Östersjön har dock goda chanser att klara domedagen. Jag har nämligen beställt senareläggning av apokalypsen där Birka Paradise far fram eftersom jag tillsammans med frun avser att fira jul ombord.

Vi hörs på lördag, om inte förr.

 

5 kommentarer:

Pettas sa...

Utifall att, kapten, så får jag tacka för trevligt sällskap på bloggen:)
Ha det gott ombord på Paradise!
En riktigt god jul önskas!

Kapten Haddock sa...

Utifall att så startar vi nya bloggar på andra sidan Harmageddon. Min övertygelse är dock den att Geta är en minst lika säker plats som berget Rtanj. Tack själv för intressant bloggsällskap under många år!
Fridfull Jul!

Anonym sa...

Vilken härlig jul ni har att se fram mot, vart seglar Birka Paradise med herrskapet Haddock..?


Mässkalle

Kapten Haddock sa...

Inte så långt. Vi seglar till Tallinn. Ligger där hela juldagen.

Fru Venus sa...

Bara paller. Undergången alltså.
Annars önskar jag er en trevlig resa och hoppas att vi ses snart :-)
Julkram!