KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

måndag, januari 14, 2013

Frosseri av stora mått

präglar tillvaron.

Tidigt på dagen raggmunk och stekt fläsk med lingon på Smakbyn...

och till kvällsvard räksallad nersköljd med Kava Castellblanch plus glass med Laproaig Whiskey Fudge från Islay till efterrätt.

Håhåjaja! Och en halvtimme på spatserbandet konsumerar bara 60 kcal!

Anledning till detta hejdlösa festande är att vi firar ett projekt som blev klart idag. Vad det är kommer att avslöjas först om några veckor, eller inte alls, ifall det skiter sig.

 

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Harman sagt A får man ta mig fan säga B! :-)

Anonym sa...

Det råder ingen matbrist på norra Åland ser jag, men låt det väl smaka

Eriksson

Kapten Haddock sa...

Som sagt, kära fru Venus, B kommer att bli sagt. I sinom tid, eller inte alls, ifall det skiter sig.

BP sa...

Raggmunk med fläsk är underskattad gourmetkäk!

Anonym sa...

En stor fördel med fläsk är att det går att variera.
Måndag Fläsk med löksås
Tisdag Fläsk med raggmunk
Onsdag Fläsk med bruna bönor
Torsdag Fläsk med sås o potatis
Fredag Ärtsoppa med Fläsk
Lördag Fläskroulader
Söndag Fläskstek

Allt är rent vanebildande gott!!!

/Johan

Kapten Haddock sa...

Jo, fast de ska va ärtsoppa me fläsk på torsdan...