KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

lördag, mars 05, 2016

Dagny Carlsson, 104

Fredrik Skavlan hade igår fått ihop ett av sina bästa program någonsin, tyckte vi. Dagny Carlsson, 104, fick till och med Robert Aschberg att skrynkla ihop sitt barska anlete i ett bifallande smil när hon berättade om hur det känns att vara världens äldsta bloggare. Dagny "Bojan" Karlsson är en krutgumma som upplevt två världskrig. Hon föddes 1912, samma år som Titanic sjönk, fick sin första dator när hon var närmare 100 och nu skriver hon en succéblogg: http://www.123minsida.se/Bojan/

V

Intro till Dagnys blogg

Jag tänkte på en sak: Är en människa gammal när hen blir bitter och frustrerad för att hen upplever att trots att hen vet alla svaren är det ingen som frågar?

(Och jag som svor vid alla oceanernas bläckfiskar att jag aldrig skulle använda ordet hen. Där ser man... Precis som etthundrafyraåriga Dagny får man anpassa sig. Och medge att hen är praktiskt i ovanstående sammanhang).

 

1 kommentar:

FREEDOMtravel sa...

Vi såg också Dagny på Skavlan igår. Inspirerande! Fantastiskt att behålla sin nyfikenhet och viljan till att lära sig nya saker!