KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

tisdag, oktober 05, 2010

Blondinbella och Kenza

skriver Sveriges mest besökta bloggar, men vem skriver då världens dito? funderade bloggskepparen. Måste man vara sexig drillsnäppa som skriver om skor och kläder för att få läsare, eller hur se det ut? Haddock började forska. Nu föreligger ett resultat. (Porrbloggar och -webbsidor har lämnats utanför forskningen den här gången. Vi vet ju dock att sådana har överlägset flest besökare.)

Nej, världens populäraste bloggare är varken kurvig blondin eller sexig brunett utan en 28-årig kille som ser ut som på nedanfinnades foto och här är hans blogg:
http://blog.sina.com.cn/twocold

Har ni kollat? Vad tycks? Vilken blogg, vilken språkkänsla, vilket flyt killen har när han skriver! Där har man mycket att lära!

Läs mer om Han Han >>

Han Han är kines, född i Shanghai, rallyförare,
författare, sångare och skriver Kinas och
antagligen världens mest lästa blogg4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad bra, då vet man att man inte behöver ha löshår eller vara fullproppad med silikon, utan bara ha ordets gåva ;-) Hoppas kissorna har det lugnare!

Bengt sa...

Hehe. Var en lång stund inne på hans blogg och försökte lägga in en kommentar, typ: "nice!". Misslyckades. Men även jag var imponerad över språkkänslan! Och även av golden retrievern ...

Pettas sa...

Uppriktigt sagt så fattade jag inte ett jota.
är kattorna på väg nu?

Ole sa...

Just nu har vi inga kattor inne, så kanske dom har glidit iväg mot Geta men någe GPS-halsband har jag jävlar inga kosta på dom. Å andra sidan har jag lovat att det är slut på skjutandet, nu ska det bara målas de närmaste dagarna så vi får se om det blir kattsällskap i sängen inatt.