KOMMENTERA! Det går bra att kommentera direkt under inläggen. Lättast är dock att kommentera på facebook. sök "Kapten Haddock" på facebook

söndag, maj 06, 2018

Numro två (och kanske tre) på pytslistan

Bloggskötarherrskapet brukar försöka göra någon rolig grej varje sommar. På pytslistan (att-göra-lista = bucketlist, bucket = hink,pyts, bucketlist = pytslista), för kommande sommar finns att åka trehjulig eltaxi med bolaget Bzzt i Stockholm, fast det har vi redan skrivit om, så skit i det. Den andra punkten på pytslistan är att åka batteridriven pendelfärja i 30 knop.

En vag tredje punkt finns på listan: Kyssa med Birka. Hos bloggherrskapets gubbhalva finns en  nostalgisk dragning av måttlig styrka  till poolbaren på däck tio och hos frun till en Seaside hytt på däck sju. Vi får se.Rederiet Green City Ferries bildades för 15 år sedan och under de senaste  åren har man med EU-pengar tagit fram en båt anpassad för stadstrafik. Nu är den klar, BB Green, som kan ta 75 passagerare och 15 cyklar. Men man planerar samtidigt för en båt som kan ta 150-200 passagerare.

Hoppas nu att BB Green är i trafik till sommaren så att det inte går som när vi for till Budapest för att åka amfibiebuss på Donau. När vi kom dit hade bussen fått körförbud så som varande livsfarlig,1 kommentar:

Pettas sa...

Lycka till med avprickningen av pytslistan! Allt låter intressant!